seronoknye!!!

huhhhh tak sabar rasa nak utk balik kmpung berhari raya!!!!mlm ni ak balik kg…sudah siap ak mengemas bag…seronoknye balik utk berhari raye…ak rindu dgn bilikku n katilku yg sudah lame ditinggalkan…=)=)=)…perjalananan yg memakan mase selame 10 jam(xlame pun) membuatkan ade feel utk balik kg…haha…kalo kampung dekat2 mesti xde feel.So korang kena la cari feel bagi kmpung yg dekat2..hehe..

To all of u i wanna wish Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir & Batin.Drive carefully and take care urself.See u after raye….

Salam aidilfitri,

Advertisements

4 responses to this post.

  1. Posted by elnadia on September 16, 2009 at 7:07 AM

    cheku. selamat hari raya!

  2. slmt bercuti n slmt berehat bsama keluarga..
    best la demo buleh blk kg..
    salam kt org2 kg ye..
    slmt hari raya..
    عيد مبارك..كلّ عام و أنتم بخير

  3. Posted by cknuraini on September 18, 2009 at 4:27 PM

    slmat hari raye jgk…xpo jgn sedih2..nanti buleh balik jugok kg…krem slam kat org2 di sana…raya di nung pun best jugok…=)

  4. Posted by cknuraini on September 18, 2009 at 4:32 PM

    selmat ari raye jgk noddy!~~~

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: