puase oh puase

Assalamualaikum….

Pejam celik2 rupenye dah masuk 16 hari dah umah Islam berpuase..Dh lebih separuh rupenye kite berpuase…Tak lame lagi raye la…Alhamdullilah ak diberi kesempatan lagi untuk menunaikan solat terawih bersama teman2 baek rumahku nadi and tehah….ni je yg ade kat umah ak.yang sume balik kg.nk wat mcm mane rumah kt org sume jauh..xde la jauh sgt pun 10 jam je naek bus..tu la sape suruh blajar jauh2….(waaaaaaaaaa)…xpe2 nanti nak balik raye baru ade feel naek bus lame2….kalo dekat mane ade feel……haha….

Semalam kt org bukak puase rmai2 kat hotel ancasa mitc bersama warga autem..tapi kt org x pegi pun bengkel pengurusan portal tu…biase la kt org akn bdk rajin…xpe2…yang penting kt org dpt attend majlis yg dianjurkan oleh autem…

Bengkel Pengurusan Portal Dan Majlis Berbuka Puasa AUTeM

Dengan Sukacitanya dimaklumkan Persatuan Alumni UTeM (AUTeM) akan menganjurkan Majlis Berbuka Puasa Alumni bersama AUTeM yang mana pada paginya didahulukan dengan Bengkel Perngurusan Portal AUTeM untuk merapatkan lagi ukhwah dan memantapkan portal AUTeM dengan memberikan keupayaan kepada semua yang menghadiri untuk update n improve kita punya networking thru Portal and Social Networking.

TARIKH: 05 SEPTEMBER 09 (SABTU)

MASA: 9.30am- 8.30pm

Lokasi: Dewan MITC ANCASA HOTEL, MELAKA

Kepada kawan2 yg belum mendaftar lagi sebagai Persatuan Alumni UTeM (AUTeM) cepat2 la daftar kat http://autem.org.my/ …Yuran dikenakan RM10 seumur hidup…k la kwn2 slamat berbuka n slamat berterawikh…..see u…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: